Complete ontdekkingsdoos

Valiesje met spullen om op schattenjacht te gaan

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO067

Le jardin - Moulin Roty (36)

Voor échte mini ontdekkers, om de wereld te verkennen: de ontdekkersdoos van Moulin Roty staat vol geweldige tekeningen in de stijl van een schattenjacht. In het valiesje zit een verrekijker, een kompas, een veldfles, een notitieboekje, een doos je schatten in te verzamelen en blaadjes om morsecode te leren.

Kortom: hiermee ben je écht helemaal uitgerust om op avontuur te vertrekken!

54,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712212

CollectieLe Jardin du Moulin
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 5 jaar

Ontdekkingsdoos uit de Le Jardin du Moulin -collectie van Moulin Roty, boordevol essentiele benodigheden om op avontuur/schattenjacht/ontdekkingstocht te vertrekken. Het koffertje is voorzien van prachtige tekeningen, houdt alles mooi samen en is ideaal om te geven als origineel cadeau aan je favoriete mini-ontdekker.

Afmetingen: 28 x 18 x 12 cm

Materiaal: PVC

Leeftijd: vanaf 5 jaar

Le Jardin du Moulin van Moulin Roty is een prachtige collectie leuke objecten om samen met je kleintje op verkenning te gaan. Van verrekijkers, over insectendoosjes, vogelhuisjes, ...  Alles is verpakt in prachtig geïllustreerde doosjes en elk item uit deze wonderbaarlijke collectie maakt van de wondere wereld van de natuur een nieuw speelveld voor je mini om te ontdekken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories