Complete ontdekkingsdoos

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO067

Le jardin - Moulin Roty (41)

Voor échte mini ontdekkers, om de wereld te verkennen: de ontdekkersdoos van Moulin Roty staat vol geweldige tekeningen in de stijl van een schattenjacht. In het valiesje zit een verrekijker, een kompas, een veldfles, een notitieboekje, een doos je schatten in te verzamelen en blaadjes om morsecode te leren.

Kortom: hiermee ben je écht helemaal uitgerust om op avontuur te vertrekken!

54,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712212

CollectieLe Jardin du Moulin
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 5 jaar

Ontdekkingsdoos uit de Le Jardin du Moulin -collectie van Moulin Roty, boordevol essentiele benodigheden om op avontuur/schattenjacht/ontdekkingstocht te vertrekken. Het koffertje is voorzien van prachtige tekeningen, houdt alles mooi samen en is ideaal om te geven als origineel cadeau aan je favoriete mini-ontdekker.

Afmetingen: 28 x 18 x 12 cm

Materiaal: PVC

Leeftijd: vanaf 5 jaar

Le Jardin du Moulin van Moulin Roty is een prachtige collectie leuke objecten om samen met je kleintje op verkenning te gaan. Van verrekijkers, over insectendoosjes, vogelhuisjes, ...  Alles is verpakt in prachtig geïllustreerde doosjes en elk item uit deze wonderbaarlijke collectie maakt van de wondere wereld van de natuur een nieuw speelveld voor je mini om te ontdekken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories