Complete set bouwstenen Coburg - 28 blokken

Staat: Nieuw product

Haba

HAB599

Mini bouwmeesters, let op! Met deze constructieve bouwset van Haba kunnen jullie bewijzen dat jullie echte architecten zijn. Laat jullie creativiteit daarbij de vrije loop.

Bouw de meest uiteenlopende kunstbouwwerken, stapelplezier gegarandeerd!

37,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305456

CollectieHouten speelgoed
TypeBlokken
Leeftijdvanaf 18 maanden

Deze set Haba bouwstenen Coburg bestaat uit 28 verschillende blokken met klankstenen en leuke visuele effecten, in blank hout en met groene en grijze accenten. Deze constructiestenen bevordert de fijne motoriek en oog-handcoördinatie. Deze set biedt talrijke bouw- en stapelmogelijkheden.

Inhoud: 28 stukken
Materiaal: Beuk, Messing (Poedergecoat)
Leeftijd: 18 maanden
Afmetingen doos:  4,2 x 28 x 23 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!