Cool speeldeken - Traffic Jam *

Staat: Nieuw product

Roommate

KZ30320

Toet, toet! Het is druk op de weg, hopelijk komt er geen file.. Met dit speeldeken kun jij van A naar B rijden en het verkeer in goed banen...

94,00 €

65,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 21300

TypeSpeelmat/Boxkleed
KleurMeerkleurig

Toet, toet! Het is druk op de weg, hopelijk komt er geen file.. Met dit speeldeken kun jij van A naar B rijden en het verkeer in goed banen leiden.

Het dekentje is super zacht waardoor het heerlijk is om lang op te zitten en op te spelen. Het dekentje is omkeerbaar dus je kan elke dag kiezen op welke kleur wegen jij vandaag wilt rijden.

Afmetingen: 100 x 140 cm
Materiaal: 100% biologisch katoen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14010001.2
Een designmerk uit Kopenhagen met speelse kinderkameraccessoires, dat is Roommate! Beddengoed, kussens, lampen, maar ook poefs, kapstokken en opbergers in een creatief, universeel design trekken zowel jong als oud aan. Omdat kinderen zich graag in elke hoekje van het huis installeren, zorgt Roommate ervoor dat ieder item niet alleen in de kinderkamer, maar ook in de rest van het huis past. Daarnaast draagt dit Deense label het gebruik van kwalitatieve en milieuvriendelijke materialen hoog in het vaandel. Zo is de textielcollectie vervaardigd uit 100% biologisch katoen (GOTS-gecertificeerd).