coole blokkenset in hout

Staat: Nieuw product

Erzi

Zelfs de allerkleinsten kunnen erop los experimenteren met deze leuke houten blokken. De verschillende vormen en afmetingen zorgen ervoor dat...

54,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Zelfs de allerkleinsten kunnen erop los experimenteren met deze leuke houten blokken. De verschillende vormen en afmetingen zorgen ervoor dat geen enkel bouwwerk op het vorige lijkt. Uren speelplezier verzekerd! De blokkenset is verkrijgbaar in 7 kleuren: wit, geel, rood, magenta, blauw, turkoois of groen. Door de uniforme afmetingen kunnen de verschillende blokkensetten gecombineerd worden.
Inhoud: 56 (42 in kleur en 14 naturel) houten blokken in 12 verschillende vormen. Materiaal: kleurvast, milieuvriendelijk en natuurlijk materiaal.

De doos bevat geen kleine onderdelen die ingeslikt of ingeademd kunnen worden. Dus veilig in de kleinste kinderhandjes en geschikt voor bengeltjes vanaf 1 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
362162
Erzi - Het Duitse merk Erzi maakt superleuk houten speelgoed, ideaal voor rollenspel. Met alle spulletjes die ook mama en papa elke dag gebruiken. Erzi producten zijn milieuvriendelijk en gemaakt uit natuurlijke materialen. Ze combineren innovatie met degelijk design en een hoge speelwaarde in combinatie met een educatieve inhoud.