Cupcake kit - Nutcracker

Bak en versier de mooiste cupcakes in notenkraker thema

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR700

Zalige kerst met Meri Meri (80)

Maak je cupcakes super speciaal deze kerst met deze Notenkraker kit. De toppers bevatten notenkrakerfiguren en een groene kerstboom van crêpepapier met franjes, en een ster van goudfolie bovenop.

Er zitten ook 24 cupcakevormpjes in goudfolie bij voor een echt stijlvol effect. De kit is prachtig gepresenteerd in een doos met een roze fluwelen lint handvat, dus ook leuk om cadeau te doen aan iemand die graag bakt.

16,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 217891

CollectieChristmas
TypeCupcake sets

Cupcake kit Nutcracker van Meri Meri bevat alles om 24 zelfgemaakte cake'jes te versieren en je gasten te verblijden met een mooi en lekker desert op je feestje. Ook fijn als traktatie in de klas of op het werk.

  • Er zijn 6 verschillende design
  • De toppers worden op houten cocktailprikkers geplaatst
  • De kit bevat 24 glanzende goudfolie cupcake doosjes
  • Alle gepresenteerd in een doos met een roze fluwelen lint handvat
  • De verpakking is gemaakt van milieuvriendelijk papier

 

Afmetingen doosje: 6,4 x 3,2 x 6,4 cm

_

Dankzij Meri Meri maak je de kerstperiode bij jullie thuis en het jaarlijks kerstfeest pas echt uniek. We hebben zalige tafeldecoratie, kerstversiering voor in de boom of in huis of wat dacht je van een unieke adventskalender om af te tellen naar de gezelligste periode van het jaar? Check de complete Meri Meri kerstcollectie voor een zalig kerstfeest!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Zalige kerst met Meri Meri
Inspiratie en stories