Cute hangspeeltje - Mouse

Staat: Nieuw product

Nobodinoz

NOB192

Babyspeeltjes van Nobodinoz (16)

Heerlijk speeltje, een nieuw vriendje voor jouw hartendief. Deze slaperige muis bevat 2 verschillende activiteiten die de zintuigen van je baby stimuleert: knisperoortjes in 2 materialen en een muizensnoet met belletje binnenin. Leuk om op te hangen aan het wiegje, de baby-gym of autostoel...

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2000000110486

CollectieSoft Activity Toys collection
TypeBabyspeelgoed
Nobodinoz printsNatural

Dit Nobodinoz grijpspeeltje Mouse is een rammelaar en voelspeeltje voor je baby. Je kan het makkelijk ophangen waar je maar wil.
Het rammelend geluid stimuleert het gehoor, de verschillende materialen en structuur van het organisch katoen zorgen er tenslotte voor dat dit de grote oren van dit babyspeeltje superinteressant zijn om aan te voelen.

Afmetingen: 13 x 13 cm

Materiaal: oortjes uit organisch wafelkatoen & organische jerset stof - polyester vulling

Gebruiksadvies: enkel wassen op delicaat en koud programma, niet weken, niet uitwringen, niet strijken.

Herkomst: gemaakt in Barcelona

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Nobodinoz is een Frans en Spaans merk voor baby's, kinderen en volwassenen, opgericht door Murielle en Roman Bressan in 2012. Het merk maakt prachtige kinderproducten die in elke kamer van het huis passen met als doel om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren..Unieke en kleurrijke designs voor het dagelijkse levenDe bruisende wereldstad Barcelona is de thuisbasis van het designlabel Nobodinoz. Bij Barcelona denk je meteen aan zon, La Rambla, Gaudí, tapas, La Boqueria... Kortom, aan een stevige portie Spaans temperament. Laat nu net kleur , creativiteit , passie , karakter en plezier de trefwoorden zijn die Nobodinoz hoog in het vaandel draagt. De uitstraling van dit merk laat zowel jong als oud genieten!Duurzame eco-producten van de hoogste kwaliteit.De producten van Nobodinoz worden volledig uit eco-katoen en andere duurzame materialen gemaakt. De stoffen zijn geweven, geverfd en bedrukt in Barcelona met oog voor detail én voor de natuur. Zo kies je niet enkel voor producten die natuurlijkvriendelijk zijn, maar ook lief zijn voor de huid van je kind.Wondermooie collecties voor kids en oudersRugzakken, pennenzakken, tapijtjes, beddengoed, kussens, slabben, slaapzakken, tipi’s en dergelijke worden overstelpt met de mooiste kleuren en hipste prints. De unieke designs kan je op verschillende items spotten en combineren onderling erg goed. Gewoon mixen & matchen dus!Nobodinoz heeft fantastische collecties voor zowel baby’s als kinderen. Maak kennis met de Gatsby Collectie , So Natural Collectie , Haiku Bird Collectie ,  Pure Collectie en vele anderen!
Collectie Babyspeeltjes van Nobodinoz
Inspiratie en stories