Decoratie - Flower Wall

Hangende bloemenslingers uit tissuepapier met details in goud folie

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR751

Alles voor een paas feestje (86)

Maak een prachtige bloemdecoratie met deze set van 20 tissuepapier bloemen, met goudfolie en groene blaadjes.

Deze feestdeco is ontworpen om een muur van bloemen te maken, perfect voor een lentefeest, fleurige back-drop op je verjaardag of elk ander feestje dat extra kleur kan gebruiken. Ook leuk om gewoon in je kamer op te hangen.

69,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 218386

CollectieSpring & Easter
TypeSlingers
KleurMeerkleurig

Flower Wall feestdecoratie van MERI MERI bestaat uit 20 bloemen in 5 designs en 2 m koord om de bloemen aan op te hangen. De kleurrijke bloemen zijn gemaakt van tissuepapier in lichtgeel, roze, blauw, perzik, schemerblauw en schemerroze. De bladeren - groen met schitterende details in goudfolie - geven elke kamer een feestelijke toets.

Eenvoudige zelfmontage vereist: de bloemstelen hebben elk een haakje aan het uiteinde zodat je ze makkelijk aan elkaar kan vastmaken en verschillende lengtes kan kiezen. De verpakking is gemaakt van milieuvriendelijk papier

Afmetingen: ongeveer 15,2 x 129,5 x 15,2 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories