Decoratieve stapelvogel

Staat: Nieuw product

Sebra

SEB028

Bouw deze leuke stapelvogel van het Deense merk Sebra op door de houten ringen op elkaar te plaatsen. Als er niet mee gespeeld wordt, is het ook nog een leuk decoratief item voor op de kast in de kinderkamer.

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3017303

Bouw deze leuke houten vogel op door de gekleurde ringen op elkaar te plaatsen. Het helpt uw kind om het gevoel voor maten, vormen en afstanden te ontwikkelen. Ook leuk als decoratie op de kinderkamer.

Afmetingen: 14 x 9,5 x 19 cm

Leuk speeltje voor kindjes vanaf 1 jaar

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.10.180.130.49
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.