Fantastisch leuke Reisbingo - voor onderweg

Staat: Nieuw product

Haba

Onderweg valt er van alles & nog wat te ontdekken: een bergtop, een tunnel, een kasteel, een regenboog ... Wie als eerste de afbeeldingen op zijn kaartje buiten gespot heeft, is de snelste observeerder van deze reis.

Zeg maar vaarwel tegen de eeuwige hoe lang nog? 's. In de auto, de trein of het vliegtuig – dit HABA-reisspel zorgt altijd voor plezier en entertainment onderweg en laat de tijd sneller voorbijgaan.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Dit reisbingo/magneetspel van Haba geeft verveling geen kans en is ideaal om ook onderweg te spelen, bijvoorbeeld tijdens lange autoritten naar verre familie of vliegreizen naar meer zonnigere oorden. De magnetische onderdelen blijven goed in de stevige metalen doos plakken en zorgt voor gevarieerd spelplezier.

Inhoud doos: 2 bingokaarten, 76 magnetische afbeeldingen, 20 magnetische kruisjes, 1 plastic zak en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Aantal spelers: 2 personen

Spelduur: 10-15 minuten.

Materiaal: magneetfolie en metaal

Geschikt voor spelers van 5-99 jaar.

Waarschuwing! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en eventueel verstikkingsgevaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.73.724.70.62
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.