Fantastische bloemenslinger

Kleurrijke feestslinger uit crêpepapier met goudfolie

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR264

Kan je ooit genoeg bloemen in huis hebben? Dankzij deze fantastische bloemenslinger kan je met gemak wat bloemen pracht en praal toe voegen aan je interieur, feestje of ...

Op de lange slinger zitten maar liefst 50 kleurrijke bloemen uit crêpepapier en goudfolie.

28,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 141967

CollectieSpring & Easter
TypeSlingers
KleurMeerkleurig

Heerlijke bloemenslinger van Meri Meri, heerlijk mooi en prachtig afgewerkt. Deze versiering is meer dan 2 meter lang en er zitten 50 prachtige bloemen op uit crêpepapier en uit schitterende goudfolie, afgewerkt met blaadjes, ideaal voor een lente-touch op je feestje!

Materiaal: crêpe papier + papier met goud folie + gouden gevlochten draad

Afmetingen slinger: ongeveer 2,1 meter - verpakking 27,5 x 12,5 x 9,5 cm

_

Meri Meri is een uniek feestmerk met de mooiste feestartikelen voor de perfecte kinderfeestjes maar ze hebben ook fijne accessoires zoals patches, plaktattoos, sjaals en wondermooie haaraccessoires. Stuk voor stuk perfect voor kleintjes met stijl.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
139.527.50.15
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.