Feestelijke slinger - Stars blue

Staat: Nieuw product

ENGEL.

ENG077

Apollo 11 inspiratie (139)

Altijd onder een sterrenhemel liggen ’s nachts en overdag en waar je maar wilt? Dat kan met de heerlijke sterrenslinger!

Happy Stars
Home is where the stars are,
And there happens to be a party too!

13,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 05.06

SamenstellingenPapier
TypeSlingers
KleurMeerkleurig

De 'Stars blue' slinger met funky blauw en oranje zorgt voor een extra feestelijk effect! Maak de sterrenslinger precies zoals je wil. Bedenk van tevoren hoe je de sterren verdeelt over de lijn en vouw ze daarna voorzichtig om. Houd 50 cm ruimte vrij aan beide uiteinden voor het ophangen van de slinger.
Lengte: 5m.

Inhoud:
- 4 stickervellen met sterren die je zelf om het koord kunt plakken
- klosje met 5 meter draad

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
500000.35
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories