Feestelijke uitsteekvormpjes - Kerstmis

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR042

Meri Meri: Kerst (56)

Maak de heerlijkste feestlekkernijen met deze schattige koekjesvormen van Meri Meri. Deze mini-set bestaat uit een kerstboompje, een ster, een regenboog, een kerstman, een rendiertje, een paddestoel en een tekstballon.

12,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 45-3026

CollectieKerstmis
TypeKoekjesvormen

Deze set bevat 7 roestvrij stalen uitsteekvormpjes in 7 verschillende stijlen. Formaat verpakking: 20 x 8 x 3 cm.

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk zeker eens naar de andere artikelen uit hun collectie om je kerstfeest nog zaliger te maken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.09
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri: Kerst
Inspiratie en stories