ferme set van 10 kleurrijke bouwbekers

Ferme set van 10 kleurrijke bouwbekers

Staat: Nieuw product

Ambi toys

KZ20696

Ambi Toys 12 maanden: Vanaf 12 maanden worden peuters heel wat nieuwsgieriger en gaan ze op avontuur. Zo vindt jouw kleine spruit op...

10,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Ambi Toys 12 maanden: Vanaf 12 maanden worden peuters heel wat nieuwsgieriger en gaan ze op avontuur. Zo vindt jouw kleine spruit op wandel gaan, voorwerpen verstoppen en stapelen geweldig. In deze fase leren peuters vormen, kleuren en geluiden herkennen. Ambi toys komt met speelgoed om voorwerpen te sorteren, te stapelen en op avontuur te trekken. Toon jouw oogappel hoe het moet en voor je het weet kan hij het helemaal alleen!

Een klassieke set kleurige, in elkaar passende bekers om te stapelen, te vullen of lekker om te gooien. Elke beker heeft een ribbelpatroon op de voet. De 10 kleurrijke bekers bezorgen jouw kleine spruit vast uren bouw- en puzzelplezier!
Opgelet: de kleuren van de bekers kunnen onderling wisselen en dus variëren met de foto.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
  • Door Tjitsche D.
  •  de 10/02/2020
Mooie kleuren, lekker stevig, leuk klassiek speelgoed.
  • Door Bo M.
  •  de 10/06/2019
Leuk en simpel! Tijdloos speelgoed.
Ambi toys maakt al 40 jaar speelgoed voor de allerkleinsten waarbij design en kleur wordt ingezet voor de ontwikkeling van het kind. Steeds met het oog op kwaliteit en veiligheid. Baby’s en peuters zijn niet zo zeer geïnteresseerd in de nieuwste speelgoedtrends, modekleuren of de laatste gadgets. Met die gedachte gaat Ambi toys ‘back to the basics’. Het Engelse merk doet klassiek speelgoed heropleven waarbij mama’s en papa’s een flashback hebben naar hun kindertijd! Het oude speelgoed werd gedesignd om imaginair en interactief spelen te bevorderen en die spirit neemt Ambi toys graag mee naar vandaag. Met speelgoed voor baby's en peuters van 3 tot 24 maanden speelt het merk in op het belang van de relatie tussen ouder en kind. Spelenderwijs ontdekken baby’s en peuters zichzelf en hun omgeving. Laat je verrassen door goed gedesignd en betrouwbaar speelgoed dat niemand zal teleurstellen!