set van 2 Fruit posters

Fruitige set van 2 Fruit posters

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR072

Dagelijkse vitamientjes zijn belangrijk, ook in de kinderkamer ;-)

Daarom stellen we je graag voor onze deze set van 2 prachtige prints op stevig papier met details in goudfolie. Een guitig citroentje en een vrolijk aardbei'tje, oh wat zijn we fan van Meri Meri!

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 173350

CollectieFruit
TypeDecoratie
KleurMeerkleurig

Geef jullie super schattige kinderkamer extra stijl met deze fruitige art prints van Meri Meri, vol felle neon-kleuren, simpele illustraties en gouden details.

In deze set zitten 2 prints met afmetingen 30,5 x 40,5 cm.

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.410.310.030.11
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...