Geestig reisspel - Wat een file!

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (134)

In de vakantietijd is het altijd erg druk op de weg! Er rijden veel vrachtwagens, auto’s met aanhangwagens, motorfietsen en cabrio’s. Soms is er file en staat iedereen bumper aan bumper. We proberen onze eigen auto’s zo snel mogelijk te laten aansluiten. Wie heeft wat geluk en kan al zijn auto’s als eerste in de file zetten?

In de auto, de trein of het vliegtuig – dit HABA-reisspel zorgt voor veel plezier en entertainment onderweg en laat de tijd sneller voorbijgaan. Kortom: nooit meer vervelen!

14,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Reis- magneetspel 'In de file' van Haba, ideaal voor lange autoritten of vliegreizen. De magnetische onderdelen blijven goed in de stevige metalen doos plakken en het omvangrijk materiaal zorgt moeiteloos voor gevarieerd speelplezier.

Inhoud doos: 1 speelbord, 32 magnetische auto’s, 3 magnetische parkeerterreinen, 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Aantal spelers: 2-3 personen

Spelduur: 10 minuten.

Materiaal: magneetfolie en metaal

Geschikt voor spelers van 5-99 jaar.

Waarschuwing! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en eventueel verstikkingsgevaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.4324.30.52
  • Door Ria T.
  •  de 02/12/2019
Mooi product maar voor kleine kinderen e. En beetje te klein formaat
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories