in elkaar te zetten struisvogel-zigolos

Gekke in elkaar te zetten struisvogel - Zigolos

Staat: Nieuw product

Janod

JS370

Wat is de bovenkant en wat de onderkant, waar moet het eitje en waar komt het hoofd?

Deze stapelbare struisvogel is perfect geschikt voor kleine bouwers om ontelbaar keer in elkaar te steken en weer af te breken. Perfect geschikt voor kleine handjes en gemaakt uit duurzaam hout met het FSC-label en met een leuke verrassing in het eitje :-)

19,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leuk houten stapelspeeltje van Janod. Met 6 verschillende stukken bouw je een struisvogel maar weet je ook waar het kleintje verstopt zit? Lekker warm en veilig in zijn eitje. Deze gekke struisvogel is afgewerkt met vilten pluimen vol geborduurde details.

Leeftijd: van 1-3 jaar

Materiaal: hout met ecologisch FSC-label

Afmetingen: 18 x 6,5 x 22 cm

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.


Leeftijdvanaf 3 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.090.180.20.3
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!

product referentie :J08244