Gekke stapelkubus - Mijn vrienden

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ17804

Maak kennis met deze 10 superleuke blokken om naar te kijken, op elkaar te stappelen en de mooiste constructies te maken. 

Op deze kleurrijke blokken uit stevig karton staan 10 diertjes die jouw vriendje willen worden, elke blok is ook genummerd. Leuk om de motoriek te oefenen, diertjes te benoemen en zelfs te leren tellen. Geeft je instant zin om te spelen toch!

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08506

CollectieEarly years
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Diit leuke stapelspel Mijn vrienden van DJECO bestaat uit 10 genummerde kubussen. Elke kubus is mooi gedecoreerd met kleurrijke tekeningen aan 5 zijden: dieren in een boom, dieren, moederdieren en hun kleintjes, cijfers en motieven.

Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.

Materiaal: karton.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.521.55.30.452
  • Door Anonymous A.
  •  de 27/04/2020
heel leuke kubusjes
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!