Geweldige knutselton BricoKids L (100 onderdelen)

Staat: Nieuw product

Janod

JS381

Open-ended play met De Kleine Zebra (108)

Wat zullen we bouwen? Je kan het allemaal met deze reuze collectie bouwmateriaal Brico'Kids van Janod, maar liefst 100 stuks gereedschap om de meest coole voertuigen, grave dieren en zotte creaties te maken, te bouwen, weer af te breken en zo voort!

49,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J06479

SamenstellingenHout
TypeKnutselsets
Leeftijdvanaf 3 jaar
STOP/FINISTOP

Mega coole large box van Janod: BricoKids met 100 stuks waaronder bouten, moeren, schroeven, schrievendraaier, moersleutel enzovoort. Perfect speelgoed voor mini DIY'ers!

Afmetingen doos: 18,5 x 18,5 x 32 cm

Leeftijd: 3 - 8 jaar

Materiaal: hout

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.190.190.321.36
  • Door Anonymous A.
  •  de 01/05/2021
Leuk speelgoed
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.
Collectie Open-ended play met De Kleine Zebra
Inspiratie en stories