Grote Slinger - On the farm

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR563

Alles voor een boerderij feestje (9)

Wie zegt er nee tegen een bezoekje aan de boerderij? Niemand toch? Kinderen die dol zijn op elk boerderijbezoek en zullen deze grote On the Farm-slinger op hun verjaardagsfeestje absoluut geweldig vinden - plus het zal er daarna ook geweldig uitzien als decoratie in hun kamer!

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 204778

CollectieOn the farm
TypeSlingers
KleurMeerkleurig

Grote slinger On The Farm uit de feestcollectie van Meri Meri. Match perfect met de rest van dit heerlijk feestthema voor je volgende kinderfeestje. De slinger is prachtig geïllustreerd en gemaakt met elf wimpels, waaronder een tractor en veel schattige boerderijdieren. Voorgespannen op natuurlijk touw, dus super makkelijk om op te hangen.

Inhoud: 11 wimpels met een boerderijthema, voorgespannen op natuurlijk touw, met raffia en details in zilverfolie, ook de verpakking is gemaakt van milieuvriendelijk papier.

Materiaal: papier en katoen

Afmetingen: 3 meter lang

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een boerderij feestje
Inspiratie en stories