Guitige olifant poster - roze

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

KZ31373

'A little lovely company' is er op gericht om creativiteit en individuele stijl te bevorderen en het gevoel van plezier en geluk op...

5,95 €

3,57 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : POPE025

TypeMuurdecoratie
KleurRoze
A Little Lovely Company figuurOlifantjes
'A little lovely company' is er op gericht om creativiteit en individuele stijl te bevorderen en het gevoel van plezier en geluk op te roepen. Leuke producten met een 'WOW'-factor die het dagelijkse leven net iets meer 'Lovely' maken!

Dit lovely olifantje met de tekst ‘you are so magical’ kan niet ontbreken in de baby- en kinderkamer! Hang de poster op met onze poster hanger of plak de poster met gekleurde tape op de muur.

Lovely tip: Met het bijpassend olifant kussen maak je het helemaal compleet!

Materiaal: 170gr papier.
Afmetingen: 50 x 70 cm.

De poster is geschikt voor onze poster hanger 50 x 70
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
507000.35
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !