Handige uitsteekvormpjes - Woodland

Drie roestvrijstalen koekvormpjes in kerstige sfeer

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR041

Ga samen met de kids aan de slag in de keuken en bak heerlijke lekkernijen met deze koekjesvormen van Meri Meri. Niet alleen een leuke bezigheid maar ook met een geweldig resultaat waar je heerlijk kan van nagenieten ... mmmm.....

10,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 163594 &

CollectieKerstmis
TypeKoekjesvormen

Set van 3 uitsteekvormen met bosthema : een dennenboom, een paddestoel en een hertje.

Ook leuk voor de eindejaarsfeesten. Vergeet niet de koekjes te versieren.

Materiaal: roestvrij staal. Formaat verpakking: 18 x 10 x 3 cm.

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk zeker eens naar de andere artikelen uit hun collectie om je kerstfeest nog zaliger te maken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.07
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.