Heerlijk speelkleed - Toverbos *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ15694

Hier verveeld gegarandeerd niemand zich, want deze kleurrijke babygym met speeltapijt heeft een heleboel interessante effecten om te ontdekken.

Met 3 verschillende, afneembare grijpdingen en verschillende voelelementen op het kleed om aan te voelen, naar te kijken en te ontdekken.

79,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5151

CollectieVoor baby's
TypeBabygym
Leeftijdvanaf de geboorte

Heerlijk speelkleed Toverbos van Haba voor de allerkleinsten om onder te liggen, naar te grijpen en op te spelen.

Materiaal: polyester, glasfiberstokken met schuimstof.
Afmetingen: 80 x 80cm, hoogte 40 cm
Leeftijd: vanaf de geboorte om je baby te laten spelen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
42.616.269.61.499
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!