portique d'activités 'Forêt enchantée'

Heerlijk speelkleed - Toverbos *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ15694

Hier verveeld gegarandeerd niemand zich, want de speeltrainer heeft een heleboel interessante effecten om te ontdekken. Met 3 verschillende,...

79,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5151

Hier verveeld gegarandeerd niemand zich, want de speeltrainer heeft een heleboel interessante effecten om te ontdekken. Met 3 verschillende, afneembare grijpdingen en verschillende voelelementen op het kleed. Materiaal: polyester, glasfiberstokken met schuimstof. Afmetingen: 80x80cm, hoogte 40 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
42.616.269.61.499
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.