Houten opsteekspel - Kleurenkabouters

Staat: Nieuw product

Haba

HAB216

Houten speelgoed heeft altijd net dat tikkeltje meer. Deze kleurkabouters van Haba hebben altijd zin in een spelletje. Ze zijn gemaakt uit beukenhout en hebben prachtige kleurtjes zodat het bouwen eens zo leuk wordt. En ... ze lachen altijd!

22,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303854

CollectieHouten speelgoed
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

Kleine kabouters, groot speelplezier! Fijn opsteekspel Kleuterkabouters van Haba, gemaakt in Duitsland, om de fijne motoriek te bevorderen en te leren stapelen. Door de mooie kleurrijke stukken telkens anders te combineren, krijgen de schattige opsteekkabouters altijd opnieuw een ander uiterlijk.

Afmetingen: 5,5 x 11 cm
Materiaal: beukenhout.
Leeftijd: voor speelvogels vanaf 1,5 jaar

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.150.230.070.4
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!