Houten opsteekspel - Kleurenkabouters

Staat: Nieuw product

Haba

HAB216

Houten speelgoed heeft altijd net dat tikkeltje meer. Deze kleurkabouters van Haba hebben altijd zin in een spelletje. Ze zijn gemaakt uit beukenhout en hebben prachtige kleurtjes zodat het bouwen eens zo leuk wordt. En ... ze lachen altijd!

22,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303854

Type(niet gebruiken )Opsteekspel
Leeftijdvanaf 18 maanden

Kleine kabouters, groot speelplezier! Fijn opsteekspel Kleuterkabouters van Haba, gemaakt in Duitsland, om de fijne motoriek te bevorderen en te leren stapelen. Door de mooie kleurrijke stukken telkens anders te combineren, krijgen de schattige opsteekkabouters altijd opnieuw een ander uiterlijk.

Afmetingen: 5,5 x 11 cm
Materiaal: beukenhout.
Leeftijd: voor speelvogels vanaf 1,5 jaar

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.150.230.070.4
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.