Houten speeltrainer - Kleurenpret

Houten speeltrainer - Kleurenpret

Staat: Nieuw product

Haba

KZ16311a

Klikklak, klikklak, kleine ontdekkertjes spitsen enthousiast hun oren als de kleurige houten schijven aan de zijkanten vrolijk tegen elkaar botsen. Boven aan de ontdekkersstok hangt een schattig klein kikkertje dat het liefst nieuwsgierig bekeken wordt.

54,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7302

TypeSpeeltrainer
Leeftijdvanaf de geboorte

Materiaal: beukenhout en berkenmultiplex. Bliksemsnel in de hoogte te verstellen door het eenvoudige schroefmechanisme. Zo kan de trainer boven het speelkleed of het draagbaar autozitje gezet worden. Met ruimte om extra elementen op te hangen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
47.56.559.32.48
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.