Houten speeltrainer - Kleurenpret

Staat: Nieuw product

Haba

KZ16311a

Klikklak, klikklak, kleine ontdekkertjes spitsen enthousiast hun oren als de kleurige houten schijven aan de zijkanten vrolijk tegen elkaar botsen. Boven aan de ontdekkersstok hangt een schattig klein kikkertje dat het liefst nieuwsgierig bekeken wordt.

74,99 €

59,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7302

CollectieVoor baby's
TypeBabygym
Leeftijdvanaf de geboorte
Korting- 40 %

Materiaal: beukenhout en berkenmultiplex. Bliksemsnel in de hoogte te verstellen door het eenvoudige schroefmechanisme. Zo kan de trainer boven het speelkleed of het draagbaar autozitje gezet worden. Met ruimte om extra elementen op te hangen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
47.56.559.32.48
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!