Houten stapelringen - Naturel

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT246

Eerste speelgoed van Plan Toys (47)

Laat je mini van kleins af aan stappelen, oefenen met sorteren en tellen, terwijl ze hun fijne motoriek en hand-oog coördinatie bijschaven. Dit prachtig, modern houten speelgoed is ook een geweldige aanwinst voor elke klas. 

Terwijl kindjes de ringen vastgrijpen en zich concentreren op het stapelen ervan, zullen ze het vermogen ontwikkelen om zich te concentreren terwijl ze ook experimenteren met trial-and-error-verwerking. Stapel je mee?

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5723

CollectieLearning & Education
TypeStapel- & sorteerspeelgoed

Houten stapelringen Natural uit de collectie van Plantoys. Deze houten ring leert kinderen over maten. Als veiligheidsmaatregel is de centrale staaf is inklapbaar.

Inhoud stapelringen: Deze stapeltoren bestaat uit 6 houten ringen van verschillende grootte en kleur, een bal om bovenop de gestapelde ringen te plaatsen en een basis om te spelen. De natuurlijke houten afwerking geeft dit speeltje een klassieke uitstraling.

Materiaal: rubberhout
Afmetingen: 8 x 8 x 15,5 cm
Leeftijd: vanaf 12 maanden
Gewicht: 340 gram

_

Baby's leren door te spelen, door om zich heen te kijken en alles in hun mond te steken. Het veilige, houten speelgoed van PlanToys is dan een evidente perfecte keuze voor kleintjes omdat dit merk alleen duurzame en veilige materialen gebruikt bij de productie van hun fantastische collecties.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories