Houten wagenspanner - Rups

Staat: Nieuw product

Haba

HAB432

Bij een tochtje in de kinderwagen mag de wagenspanner Rups niet ontbreken. De gekleurde houten kralen stimuleren baby’s om te kijken en te ontdekken.

Zo zal je kleinste hartendief zich ook tijdens langere wandelingen of autoritjes nooit vervelen!

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303756

CollectieVoor baby's
TypeWagenspanners
Leeftijdvanaf de geboorte

Houten wagenspanner Rups van HABA, past op nagenoeg alle kinderwagenmodellen en autostoeltjes. Je knoopt het makkelijk en snel vast zodat het altijd past. De kleurrijke, houten kralen stimuleren baby’s om te kijken en te ontdekken. Zo zullen ze zich ook tijdens langere wandelingen nooit vervelen.

Afmetingen: 70 cm lang
Leeftijd: vanaf 0 jaar
Materiaal: beuk, polyester

Waarschuwing: Om te voorkomen dat het kind verstrikt raakt en zich bezeert, verwijder dit speelgoed wanneer het kind op handen en voeten begint te kruipen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.12
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.