Houten werkbank met tools

Kwalitatief imitatiespeelgoed met heel veel accessoires

Staat: Nieuw product

Trixie

TRX848

World of play by Trixie (87)

Wie wil er mee bouwen? Deze werkbank kan elk kind overtuigen om de hamer op te pakken, dankzij de vele accessoires kan je meteen aan de slag gaan.

Dit houten imitatiespeelgoed stimuleert kleine bouwers om hun eigen verbeelding te gebruiken en creatief na te denken.

114,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 36-821

SamenstellingenHout
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Houten constructiespeelgoed werkbank van TRIXIE vergroot het ruimtelijk inzicht, de motorische vaardigheden en sociale vaardigheden van je kleine bouwer. Bij de speelgoed werkbank zitten 50 houten tools. De tandwielen, bouten en schroeven kunnen op veel verschillende manieren worden gemonteerd met behulp van de schroevendraaier en de moersleutel. Installeer de dierengezichten in het doolhof en maak je eigen spel. De werkbank en de accessoires zijn gemaakt van 100% FSC© gecertificeerd hout. Alle verven zijn op waterbasis en veilig voor baby's.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Materiaal: hout met gecertificeerd FSC® label (MDF - beukenhout - multiplex)
Afmetingen: 45 x 31 x 75 cm

_

WORLD OF PLAY van Trixie laat je fantasie de vrije loop terwijl je samen speelt, leert en groeit. Een nagelnieuwe collectie van spelletjes uit stevig karton, zachte knuffels en houten speelgoed. Geïnspireerd door de eindeloze verbeeldingskracht van kinderen, creëert TRIXIE een speeltuin die de verbeelding van je mini doet pieken. Elk speeltje wordt gekenmerkt door een tijdloos ontwerp en gemaakt uit duurzame materialen om ervoor te zorgen dat dit speelgoed generaties lang kan worden doorgegeven. Welkom in een oneindige speelwereld!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Trixie is een fris en jong merk voor de allerkleinsten tot de flinke kleuters en net iets ouder. Al hun producten zijn met grote zorg ­ontworpen met originele, kleurrijke prints en fijne materialen, zonder schadelijke stoffen en vervaardigd uit uiterst zacht biokatoen. Dit Belgisch merk is zeker het ontdekken waard!Fantasierijke collecties voor baby’s tot tienersBij Trixie vind je alle basisbenodigdheden en decoratie voor een prachtige kinderkamer. Ook voor de badkamer en speelkamer heeft Trixie de juiste accessoires in huis. De collecties gaan van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot collecties met zachtere kleuren en subtielere prints.Mooie kinderproducten met respect voor het milieuTrixies producten moeten niet enkel mooi zijn, maar moeten ook lief zijn voor onze planeet . Daarom kiezen zij steeds voor de stof- en productiekwaliteit en maken ze steeds hun producten van biologisch katoen .
Collectie World of play by Trixie
Inspiratie en stories