Interessante waterspeelmat - Kleine kikker

Staat: Nieuw product

Haba

HAB235

Een kikker was nog nooit zo interessant als deze Kleine Kikker-waterspeemat van het geweldige HABA. De met water gevulde mat is voorzien van een zachte hoes, zodat baby’s prettig liggen, ze kunnen eraan voelen, erop drukken ... kortom pret verzekerd!

34,99 €

27,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301467

CollectieVoor baby's
TypeBabyspeelgoed
Leeftijdvanaf 6 maanden
Korting- 40 %

De Haba Kleine Kikker waterspeelmat is voor alle baby’s een hele belevenis. Ze kunnen ontdekken wat er allemaal rondzwemt. De spiegelelementen, bladeren, het hart en de vis kunnen ze gemakkelijk met de hand heen en weer bewegen. Dat is niet alleen leuk, het stimuleert meteen ook de motoriek als ze op hun buik liggen.

Afmetingen: 32 cm
Materiaal: kunststof, polyester
Vanaf 6 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
325280.27
  • Door Karine P.
  •  de 10/12/2020
Voorlopig nog niet gebruikt
  • Door Anonymous A.
  •  de 25/03/2019
Xxxxx
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!