Kekke aanvullingsset gekleurde bouwstenen

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13977a

De eerste bouwstenen zijn gelegd. Het begin van een oneindige creativiteit aan stapelen waarin je kids spelenderwijs hun ervaring in de praktijk brengen. De torens worden hoger, de muren langer en in de kinderkamer zal na enig oefenen een schitterend stadje ontstaan.

39,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1076

CollectieHouten speelgoed
TypeBlokken
Leeftijdvanaf 1 jaar

Dankzij deze aanvullingsset van 30 gekleurde houten bouwstenen zal het ruimtelijk denken gestimuleerd worden. Het daagt de kinderen uit om vormen te ontdekken en uit te voeren en zo het wiskundig en logisch denken ontwikkelen.

Inhoud: 30 houten blokken
Leeftijd: 1 - 8 jaar
Opmerking: Alle HABA-bouwsystemen (bouwblokken, knikkerbaan, techniek ontdekken) zijn met elkaar te combineren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.722.827.32.283
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.