Kerstfeesthoedjes - set van 8 mini feesthoedjes

Schitterend rode hoedjes met witte pompon

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR027

Zalige kerst met Meri Meri (86)

Ho ho ho, deze schattige kerstfeesthoedjes van Meri Meri doen jouw kerstfeest nog meer stralen!

Elk hoedje komt met een zacht wit pomponnetje en is afgewerkt met flashy rode glitter. Holy days are coming!

18,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 139744

CollectieKerstmis
TypeFeesthoedjes
KleurRood

Leuke set van plezante kerstfeesthoedjes om je gasten te versieren op het komende kerstfeest. De hoedjes zitten per 8 in een verpakking.

Dankzij Meri Meri kan je elk feestje tot in de puntjes afwerken. Of het nu om een kerst- of verjaardagsfeestje gaat, ze hebben echt alles in huis om het nog feestelijker te vieren. Van bordjes, slinger, over pompons en leuke accessoires om je bakkunsten te versieren. Alles krijgt een opvallend én stijlvol randje. De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond naar alle feestartikelen!

Afmetingen verpakking: 27 x 6,5 x 5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.270.050.050.08
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Zalige kerst met Meri Meri
Inspiratie en stories