Kijkkaarten Art Cards - Pets collection

Set van 6 kijkkaarten in dierenthema

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZ28200

Mini cadeautjes, maxi pret! (397)

Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit...

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG108

Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery!

Op de kijkkaarten - oftewel art cards - kunnen kindjes zwart-wit dieren en herhalende patronen spotten. In de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen.

De 'pets' serie bevat zes kijkkaarten met een hond, kat, hamster, leguaan, goudvis en konijn. Geprint op stevig karton, afgewerkt met een matte coating en kindvriendelijke, ronde hoeken. Formaat: 13x18 cm.

Wee see like babies - Wee Gallery
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
181300.35
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories