Kijkkaarten Art Cards - Woodland collection

Set van 6 kijkkaarten in bosdieren thema

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZ28199

Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit...

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG107

Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery!

Op de kijkkaarten - oftewel art cards - kunnen kindjes zwart-wit dieren en herhalende patronen spotten. In de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen.

De 'woodland' serie bevat zes kijkkaarten met een vos, egel, wasbeer, hert, muis en specht. Geprint op stevig karton, afgewerkt met een matte coating en kindvriendelijke, ronde hoeken. Formaat: 13x18 cm.

Wee see like babies - Wee Gallery

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
181300.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 10/06/2019
Mooie stevige kaarten. Prenten zijn prachtig!
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.