Kleurrijk stapelspel Dierentoren

Staat: Nieuw product

Haba

HAB242

Leuke set bouwblokken in leuke kleurtjes en vol schattige details.

Bouw de dierentoren tot in de details of maak je eigen creatie ... het kan allemaal! Fijn eerste stapelspel voor kleine bouwers.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303708

CollectieHouten speelgoed
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

In deze toren is er altijd wat aan de hand. De muis staat op de ladder en schildert de muur, terwijl de kat naar hem zwaait en de kleine slak rustig voorbij kruipt. De HABA Dierentoren bestaat uit een leuke set houten bouwblokken in verschillende kleuren en formaten.

Inhoud: 15 stapelblokken
Materiaal: hout
Vanaf 18 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.150.070.230.85
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.