Knappe pop Mon grand poupon - Anaïs Hiver polaire - 36 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR128

Mon grand poupon van Corolle (40)

Wat beter cadeau dan deze prachtige pop in winterse outfit. Een pareltje uit de collectie van Corolle.

De babypop Anaïs Winter Polaire is gekleed in een rok, een trui en een panty. Ze draagt ​​een elegante muts met blauwe strik en een paar zilveren babyslofjes.

71,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 130240

CollectieMon grand poupon
TypePoppen
KleurBlauw
Leeftijdvanaf 2 jaar
Afmetingen pop36 cm

Grote baby pop Anaïs Hiver Polaire uit de Mon Grand Poupon van Corolle is 36 cm groot, een ideaal formaat dat perfect is aangepast aan de kleine armpjes van je poppenouder. Leuk om te knuffelen, mee te spelen en te bemoederen. Haar gezicht, armen en benen, met de delicate geur van vanille, zijn zacht aanvoelend vinyl. Het lichaam is flexibel en de pop blijft zitten. Ze kan haar duim in de moet speken en de oogjes sluiten als je haar op haar rug legt.

Afmetingen: 36 cm
Leeftijd: vanaf 2 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
154023.50.96
Corolle  is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.Les Chéries by Miss CorolleDe Miss Corolle Collectie  heeft onder meer staande poppen met de prachtige naam ‘Ma Cherie’. De poppen zijn 33 cm hoog en zijn voor kids vanaf 4 jaar. Met deze popjes stap je in de verfijnde wereld van Camille, Chloe, Cécile, Clara en de andere lievelingetjes of Chéries van Corolle.Ma Corolle CollectieBij de Ma Corolle Collectie kan je 5 poppen personaliseren met leuke outfits en accessoires. De poppen zijn 36 cm groot en hebben prachtige, lange haren om te tooien. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.Mon Premier CollectieVoor de kleinste mini ouders vanaf 18 maanden is er de Mon Premier Collectie . De collectie bevat zachte babypopjes inclusief kleding en verzorgings-accessoires. Heerlijk om mee te spelen en te knuffelen.Mon Grand Poupon CollectieIn de Mon Grand Poupon Collectie vind je kleine popjes (36 cm), grote popjes (52 cm) en alle nodige accessoires, van buggy’s en bedjes tot kleren en flesjes. Perfect voor de mini mama’s en papa’s om met alle liefde hun baby te verzorgen.
Collectie Mon grand poupon van Corolle
Inspiratie en stories