Knappe set van 16 gegraveerde alfabetblokken

Staat: Nieuw product

Janod

JS440

Prachtig gegraveerde blokken uit massief hout. Door de leuke structuur zijn de blokken aangenaam om aan te voelen en vast te nemen. Perfect voor kleintjes om mee te bouwen en voor grotere kinderen om het alfabet te leren. Ze gaan dus lekker lang mee!

23,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J08078

SamenstellingenHout
TypeBlokken
Leeftijdvanaf 2 jaar

Knappe set gegraveerde Alfabetblokken van Janod. Deze set bestaat uit 16 blokken, voor speelvogels en kleine bouwers vanaf 2 jaar. Kleintjes kunnen hun fijne motoriek oefenen door torens te bouwen, grotere kinderen kunnen met de blokjes spelenderwijs het alfabet leren door de kleine en hoofdletters en nummers van 1 tot 10.

Leeftijd: 2-6 years
Materiaal: hout
Afmetingen doos: 25 x 5 x 25 cm
Afmetingen blokken : 4,5 x 4,5 x 4,5 cm

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.92
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.