Knappe set van 24 feestelijke ballonnen

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ30409

Een prachtig item uit de kerstcollectie van Bloomingville

Haal een geweldige toevoeging aan jouw feestdecor in huis met deze...

6,45 €

3,87 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 95145827

TypeFeestaccessoires
Een prachtig item uit de kerstcollectie van Bloomingville

Haal een geweldige toevoeging aan jouw feestdecor in huis met deze fantastische set van 24 ballonnen (6 stuks van elke kleur).
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
5.51000.35
  • Door Cindy B.
  •  de 15/10/2020
Niet kopen, de ballonnen waren gelig ipv wit en op sommige zat heel kleverig spul. Ik denk dat het hele oude balonnen zijn. Als ik de retour niet zo'n gedoe vond dan had ik ze zeker teruggestuurd
  • Door Anonymous A.
  •  de 04/03/2019
Ballonnen springen direct bij het opblazen.
  • Door Anonymous A.
  •  de 19/02/2018
Leuk!
Bloomingville  heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI  is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen. Stijlvolle decoratie voor de kinderkamer De wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden. Prachtige eetaccessoires voor elke maaltijd Met de Bloomingville Lunch is er ook voor aan tafel een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.