Lennart doktersset - Blue multi mix

6-delige set imitatiespeelgoed uit duurzaam siliconen

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4413

Stijlvol spelen met Liewood (53)

De zorg kan alle hulp gebruiken! Deze doktersset van Liewood is dan ook een geschenk uit de hemel.

Niet alleen zijn dokter speelsets nuttig bij het verzorgen van je poppen en knuffels. Ideaal voor fantasierijk spel en het verbeteren van taalvaardigheden en de motoriek.

35,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14402 6911

TypeImitatiespeelgoed
PrintsMulti mix
KleurMeerkleurig
STOP/FINISTOP

Lennart doktersset Blue multi mix van LIEWOOD is een duurzame speelset, gemaakt uit zacht materiaal dat lang meegaat. Geleverd in een draagtas.

Inhoud speelset: stethoscoop, hamer, thermometer, blisterverpakking, injectiespuit en buisje met afneembaar deksel

Materiaal: 100% silicone, CE-label
Afmetingen: Stethoscoop: 15 x 41,5 cm - Buis: 8,5 cm hoog, 3 cm diameter - Injectiespuit: 4 x 9,5 cm - Thermometer: 24 x 10,5 cm x 9,3 cm diameter - Kniehamer: 0,5 x 14,3 cm x 2 cm diameter
Wasvoorschriften: Afnemen met vochtige doek en milde zeep

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories