Loepemmertje voor kleine avonturiers

Staat: Nieuw product

Haba

KZ40154

Terra Kids collectie by Haba (55)

Ontdek de wereld van dichtbij met deze geweldige loepemmer. Ga op zoek naar interessante insecten of schatten en bewaar ze in deze handige beker.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302492

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

In de natuur kunnen kinderen veel interessante dingen ontdekken: kevers, slakken, bladeren, fossielen … Al die dingen kunnen ze in dit loepemmertje met geïntegreerde loep bewaren, goed bekijken en veilig transporteren. Met ventilatiegaatjes en loep in het schroefdeksel.

Volume: 3.5 l.

Afmetingen: 15 x 29 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14.530.514.50.302
  • Door Bianca S.
  •  de 26/06/2020
Prachtig mooi product
  • Door Alma D.
  •  de 10/04/2020
vind ik een heel tof cadeau!
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories