Loepemmertje voor kleine avonturiers

Staat: Nieuw product

Haba

KZ40154

Terra Kids collectie by Haba (50)

Ontdek de wereld van dichtbij met deze geweldige loepemmer. Ga op zoek naar interessante insecten of schatten en bewaar ze in deze handige beker.

19,99 €

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302492

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

In de natuur kunnen kinderen veel interessante dingen ontdekken: kevers, slakken, bladeren, fossielen … Al die dingen kunnen ze in dit loepemmertje met geïntegreerde loep bewaren, goed bekijken en veilig transporteren. Met ventilatiegaatjes en loep in het schroefdeksel.

Volume: 3.5 l.

Afmetingen: 15 x 29 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14.530.514.50.302
  • Door Vasia A.
  •  de 02/05/2024
Ik raad het zeker aan.
  • Door Joanna D.
  •  de 05/11/2020
Kan geen beoordeling geven want ik heb dat cadeau gedaan aan mijn kleindochter die was er wel heel blij mee idem voor het product hierboven
  • Door Anonymous A.
  •  de 19/07/2020
Knap item voor kleine natuurontdekkers en belevers!!!
  • Door Anonymous A.
  •  de 26/06/2020
Prachtig mooi product
  • Door Anonymous A.
  •  de 10/04/2020
vind ik een heel tof cadeau!
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories