Maileg Houten varken - Medium - Zwart

Houten zwarte kaarsenhouder met plek voor een kaars

Staat: Nieuw product

Maileg

MLG173

Magische Maileg kerstcollectie (37)

Creëer een gezellige kerstsfeer in je huis met deze zwarte varkenskaarsenhouders met plek voor 1 lange kaars.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zo kan je lekker mixen & matchen voor een extra cosy look.

24,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 14-1801-01

CollectieMaileg Christmas
TypeKaarsenhouder
KleurZwart

Houten varken medium zwart uit de kerstcollectie van MAILEG is een duurzaam stukje kerstdecoratie om het thuis gezelliger te maken en om jaar na jaar weer boven te halen. Niet om mee te spelen, enkel als decoratie.

Let op: laat de kaarsenhouder niet onbeheerd achter.

Materiaal: hout
Afmetingen: 19 cm lang, 8 cm hoog

_

Maak het nog gezelliger in huis tijdens de donkere maar magische eindejaarsperiode met de CHRISTMAS collection van Maileg. Laat je inspireren door deze wondermooie lijn met decoratie, ornamenten, kerstige knuffels en ook de Maileg muizen zijn in kerstsfeer natuurlijk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
19800.11
Maileg - Welkom in een wereld van magie, verbeelding en creatief spel ... welkom bij MAILEG! Dit Deense designmerk is vooral gekend van de iconische mini muizen en konijntjes in luciferdoosjes, de mooiste poppenhuizen, poppenhuismeubeltje en fijne accessoires die instant tot de verbeelding spreken van jong en oud. Meet the designer Dorthe Mailil is de designer en illustrator achter dit magische merk: Wij geloven in het maken van verhalen! Wij geloven dat herinneringen worden gemaakt door de simpele geneugten van kinderen, waardoor hun verbeelding tot leven komt. De beste verhalen zijn hun verhalen. Wij geloven in het inspireren van kinderen en iedereen in hun leven om zichzelf en hun verhalen naar de wereld te brengen door middel van onschuldig fantasierijk spel. Sinds de oprichting van Maileg heeft Dorthe vele prijzen en awards gewonnen voor zowel haar speelgoed als voor haar bekende illustraties die over de hele wereld verschijnen in boeken, tijdschriften en zelfs tv-shows. Tijdloze kwaliteit, boordevol charme Prachtig vormgegeven vilten karakters, handgemaakte kleertjes, moderne meubels en nostalgische accessoires met zoveel charme en persoonlijkheid. Mice in a box, konijntjes, bosvrienden en een variatie aan lieve dieren in alle soorten en maten zijn stuk voor stuk favoriete metgezellen. Elk stuk speelgoed is met liefde ontworpen in Denemarken en vervaardigd met natuurlijke materialen zoals linnen en katoen. Alle producten zijn getest om te voldoen aan de veiligheidsnormen van zowel de EU als de VS. Dit Deens merk wil inspireren en kinderen aanzetten tot spelen. Spelen dat verbindt en iets groters creëert. Iets dat generaties lang blijft bestaan. Iets dat ons allemaal samenbrengt. Deze collectie zit vol magie en het zijn stuk voor stuk fantasierijke geschenkjes voor elk kind.
Collectie Magische Maileg kerstcollectie
Inspiratie en stories