Maude activiteiten speelmat Mix

Maude activiteiten speelmat Mix

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD108

Een speelmat hoeft niet fout en schreeuwerig te zijn, dat bewijst dit geweldig exemplaar van Liewood.

Maude is een zachte activiteiten babymat vol interessante kleurtjes, vormen en texturen voor je kleintje om te ontdekken, aan te voelen, naar te kijken. Ideaal voor tummy-time of te leren rollen maar ook als ze groter zijn is het heerlijk om op deze mat te vertoeven.

100,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12426 9300

CollectieMaude
TypeSpeelmat/Boxkleed
KleurGrijs

De Liewood Maude Activiteiten Speelmat Mix helpt baby's hun zintuigen te ontwikkelen en motoriek te verbeteren. De subtiele kleuren passen perfect bij je interieur en er is een verstopte panda en konijn die je kan zoeken, pomponnetjes om aan te voelen en een spiegeltje om jezelf te bewonderen.

Materiaal: 100% organisch katoen
Afmetingen: 120 x 120 cm
Wasadvies: Proper maken met een vochtige doek • Niet geschikt voor de wasmachine • Niet geschikt voor de droogkast • Niet bleken • Strijken op de laagste stand • Niet stomen

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12051201.3
LIEWOOD - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboo kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel, fun en fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.