Mermaid Fringe slinger

Dubbel slinger met franjes voor je zeemeermin feestje

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR580

Under the sea themafeestje (48)

Ga enkel voor het allerbeste voor je zeemeermin- of onderwaterfeest met deze prachtige slingers van tissuepapier en franjes.

Hiermee ga je niet alleen voor top feestdecoratie maar nodig je meteen prachtige zeemeerminnen en zeepaardjes met glinsterende blauwe en roze foliedetails uit op je party!

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 211240

CollectieUnder the sea
TypeSlingers
KleurBlauw

Prachtige dubbele Mermaid Fringe slinger van Meri Meri is gemaakt met zijdepapier dat met katoenen draad op satijnen lint is genaaid, franjes in twee tinten blauw en afgewerkt met zeemeerminnen en zeedieren in aquarel. Aangevuld met glanzend blauwe en roze foliedetails voor een speciaal effect en verpakt in een doosje gemaakt van milieuvriendelijk papier.

Afmetingen slinger: 1,4 meter - totale lengte: 2,6 m (inclusief overtollig snoer)

Materiaal: papier, milieuvriendelijke glitter - verpakking gemaakt van milieuvriendelijk papier

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Under the sea themafeestje
Inspiratie en stories