Moderne activiteiten speelmat

Staat: Nieuw product

Done by Deer

KZ32397

Een zalige dikke quiltspeelmat, 2 speelbogen en 5 activiteiten speeltjes, alles in trendy zwart, wit en grijs, dat is de de done by deer...

99,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD-40625

TypeSpeelmat/Boxkleed
KleurGrijs
Done By Deer designsHappy Home

Een zalige dikke quiltspeelmat, 2 speelbogen en 5 activiteiten speeltjes, alles in trendy zwart, wit en grijs, dat is de de done by deer activiteitenmat in een notedop!

Alles is voorzien om je baby's zintuigen te stimuleren. Zo kan je de speeltjes op wel 13 verschillende posities aan de bogen hangen door middel van de speelringen. Je kan ze hiermee ook elders vastmaken, bijvoorbeeld aan de kinderwagen. Elk speeltje prikkeltje je kleintje op zijn eigen manier, zo maakt Croco een knispergeluid, rammelt Elphee, lacht de spiegel vrolijk terug en rinkelen de belletjes van de ballonnen zachtjes wanneer je ze aanraakt. Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is speels verwerkt in deze activiteitenmat. Zwart-wit dieren en herhalende patronen stimuleren baby's visuele ontwikkeling. De bogen zijn met velcro vastgemaakt aan het speeltapijt, zodat je de mat ook zonder kan gebruiken.

Onderhoud: de mat is wasbaar in de machine op 40°C, mag niet in de droger.
Geschikt voor kinderen vanaf de geboorte.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9048901
Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer ? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker.