Monoculair - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB684

Terra Kids collectie by Haba (51)

Ik zie, ik zie, ... wat jij niet ziet! En zeker met deze super coole monoculair uit de Terra Kids collectie van Haba. Heerlijk ontdekkerspeelgoed om in je tuin of ver erbuiten op verkenning te gaan. De Terra Kids Monoculair het perfecte instrument om vogels, insecten en alles in je omgeving nauwkeurig - en dankzij de vergrotingsfunctie, ook uitvoerig - te bekijken.

De Terra Kids Monoculair mag daarom bij geen enkele boswandeling ontbreken!

17,99 €

14,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305377

CollectieTerra Kids
TypeVerfsets

Monoculair Terra Kids van Haba behoort tot de basisuitrusting van alle kleine avonturiers en zorgt voor 10-voudige vergroting. Vergeet hem nooit en hangt hem makkelijk en snel aan je broek of rugzak dankzij de bijhorende karabijnhaak.

Gewicht product: 100 gram
Afmetingen: 4,2 x 4,2 x 17 cm
Materiaal: kunststof en metaal
Let op: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene

_

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories