Hangspeeltje peacock mustard

Mooi hangspeeltje Peacock mustard

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM104

Goede grijpspeeltjes ondersteunen je baby's ontwikkeling, prikkelen de zintuigen en zetten hen aan om hun fijne motoriek spelenderwijs te ondersteunen. Als ze er dan ook nog eens super mooi uitzien dan ben je toch helemaal verkocht?

21,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1020.29

TypeHangspeeltjes
KleurGeel

Mosterdgele hangspeeltje in de vorm van een statige pauw uit organisch katoen van Cam Cam. Ook verkrijgbaar in licht blauw. Deze mooie rammelaar komt verpakt in een mooi doosje zodat je het perfect cadeau kan doen.

Afmetingen: pauw 14 x 11 cm - ring 7,5 cm diameter

Materiaal: gemaakt van 100% organisch katoen met een vulling van Oeko-tex standaard polyester - houten ring volledig uit esdoornhout

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
131570.04
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.