Mooie cupcake kit met kerstboompjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR479

Zalige kerst met Meri Meri (43)

Voeg dit jaar een beetje extra glamour & glitter toe aan je feestelijke cupcakes met deze prachtige cupcake set met schitterende kerstboompjes.

Ideaal als dessert tijdens je kerstfeest of om een kerstfeestje in de klas te vieren in stijl!

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 181072

CollectieKerstmis
TypeCupcake sets
KleurMeerkleurig

Zalige cupcake kit met schitterende kerstboompjes en schitterende caketoppers in de vorm van een zilveren maan. In deze kit zitten 24 metallic cakevormpjes en 24 bijhorende cake toppers in 6 verschillende designs.

Afmetingen doosje: 11,4 x 3,2 x 11,4 cm

_

Dankzij Meri Meri maak je de kerstperiode bij jullie thuis en het jaarlijks kerstfeest pas echt uniek. We hebben zalige tafeldecoratie, kerstversiering voor in de boom of in huis of wat dacht je van een unieke adventskalender om af te tellen naar de gezelligste periode van het jaar? Check de complete Meri Meri kerstcollectie voor een zalig kerstfeest!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Herma S.
  •  de 24/11/2020
Nog niet geprobeerd
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Zalige kerst met Meri Meri
Inspiratie en stories