Mooie eerste pop - Dorothea

Staat: Nieuw product

Haba

HAB219

Welkom in Haba's poppenwereld! (63)

Knuffel erop los!  Dorothea is een heerlijk zachte eerste pop van het fijne speelgoed merk Haba. Deze coole meid is ideaal om mee te spelen, knuffelen of op avontuur te trekken.

De hele poppenwereld van Haba is trouwens het ontdekken meer dan waard.

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303732

CollectiePoppenwereld
TypePoppen
Leeftijdvanaf 18 maanden

Met haar rode haren, bruine ogen en schattige zomersproetjes is deze Haba knuffelpopje Dorothea een leuk vriendinnetje tijdens de hele baby- en kindertijd. Kinderen kunnen Dorothea met haar zachte en soepele lichaam heerlijk aaien en knuffelen. Ze draagt een mooie tuinbroek met velcro-sluiting, heeft mooi rood haar met een bloemetje en guitige sproetjes op haar kaakjes. Dorothea is een perfect vriendinnetje voor de hele baby- en kindertijd en een heel leuk cadeau voor alle poppenmama’s en -papa’s.


Afmetingen: 15 x 15 x 25 cm
Materiaal: katoen, polyester
Leeftijd: vanaf 1,5 jaar

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.120.050.270.1
  • Door Anonymous A.
  •  de 09/12/2019
Komt overeen met hoe je het op de website ziet!
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Welkom in Haba's poppenwereld!
Inspiratie en stories