Mooie speelblokken - Groot ridderkasteel

Staat: Nieuw product

Haba

KZ22793

Snel galoppeert de ridder door de grote poort zijn kasteel binnen. Als hij zijn paard naar de stal heeft gebracht, gaat hij voor het avondeten naar de grote zaal.
Deze speelblokken bieden talloze mogelijkheden: alle steekplaatjes kunnen worden omgekeerd en hebben op elke kant een andere afbeelding. Samen met de blokken ontstaat snel een geweldig kasteel en dan mag de ridder zijn intocht houden.

69,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301140

CollectieHouten speelgoed
TypeBlokken
Leeftijdvanaf 3 jaar

Natuurlijk kunnen de kleine architecten hun kasteel steeds opnieuw veranderen. Afwisselend bouwplezier dat lang interessant blijft. Met alle bouwstenen van HABA te combineren!

Vanaf 3 jaar.

Materiaal: hout.

Inhoud: 1 ridder, 1 paard, 13 steekplaatjes (omkeerbaar), 32 kasteelblokken, 2 bomen, 1 waterput met belletjes.

Afmetingen ridder: 7 cm groot.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0002.53
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!