Multifunctionele set van 4 maatbekers - Pronto fresh

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK132

Maatbekers komen goed van pas bij elke zelfgekookte maaltijd. Deze set is bovendien lekker duurzaam en ecologisch. De bekers hebben verschillende kleuren en maten en zijn makkelijk in elkaar te stapelen. Bovendien kan je ze perfect gebruiken naast het koken als kleine kommetjes voor saus, olijven of nootjes.

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 69682

CollectiePronto
TypeMaatbekers
KleurMeerkleurig

Bamboe set maatbekers Pronto Fresh van EKOBO met 4 bekers die in elkaar passen. Op elke beker staan Europese en Amerikaanse maken. Verpakt in een geschenkdoos.

Design: Emiliana Design Studio voor EKOBO

Afmetingen: 9 x 9 x 6 cm

Materiaal: biologisch afbreekbare bamboe vezels, afgewerkt met 5% voedselveilige melamine als bindmiddel om de producten steviger te maken - BPA, PVC en ftalaten-vrij

Gebruiksadvies: mag in het bovenste rek van de vaatwasser - let op: hoewel bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal is, zijn deze producten niet onbreekbaar. Ze breken niet zoals keramiek of glas, maar kunnen barsten op plaatsen waar ze op harde grond vallen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.18
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!