Natuurlijk rubberen babyblokken en ballen So'Pure - Sophie de Giraf

Staat: Nieuw product

Sophie de Giraf

CS017

Tummy time musthaves (76)

Leuke speelset om bijvoorbeeld te geven als eerste speelgoed voor jouw favoriete baby. In de geschenkset zitten 4 speeltjes in verschillende felle kleurtjes. De 2 ballen en 2 blokken zijn gemaakt uit 100% natuurrubber van de Hevea boom en zijn heel leuk om mee te spelen, te bouwen, vast te pakken, te gooien of op te bijten!

11,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 220119 GC42

Korting- 40 %

Deze babyblokken en ballen So'Pure geschenkset van Sophie de Giraf bestaat uit 2 ballen en 2 blokken waar je kleintje zonder gevaar in mag bijten. Met dit leuk speelgoed ontwikkelt je baby zijn fijne motoriek, op elke blok en bal ontdekt baby verschillende figuurtjes in reliëf die allemaal anders aanvoelen en de felle kleuren stimuleren zijn zicht. De rubberen speeltjes zijn daarnaast licht en gemakkelijk vast te pakken.

  • Ontwikkelt baby's fijne motoriek
  • Leeftijd: vanaf 3 maanden
  • Afmeting blok: 4 x 4 x 4 cm
  • Afmeting bal: 5 x 5 x 5 cm
  • Materiaal: Natuurrubber
  • Verpakking: geschenkdoos van gerecycleerd karton met een katoenen lint

Gebruiksadvies: natuurlijk rubberen speelgoed kan je makkelijk proper maken met een licht vochtig doekje en een beetje milde zeep. Speel- en bijtspeelgoed van natuurlijk rubber mag je nooit steriliseren of in de vaatwasser reinigen.

Uiteraard willen we het beste voor onze baby en voor de planeet. Met de So'Pure-collectie van Sophie de Giraf kies je voor natuurlijke producten uit ecologische materialen die volledig veilig én super leuk zijn voor jouw kleine hartendief.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.510.560.28
  • Door Kelly G.
  •  de 07/12/2020
Zeer leuk voor baby’s
Sophie de Giraf - Helemaal gemaakt uit natuurlijk rubber van de Hevea boom én na 58 jaar nog steeds traditioneel met de hand gemaakt en geschilderd: Sophie de Giraf is een heerlijk eerste babyspeeltje / bijtspeeltje dat alle zintuigen aanspreekt en in de smaak valt vanaf 3 maanden . Dankzij het natuurlijk rubber is deze gekke giraf niet alleen lekker flexibel, ze is ook helemaal veilig om in het mondje te steken, vrij van BPA en andere toxische stoffen en bevat tal van plekjes waarop lustig gekauwd kan worden: de oren, de bek, de hoorns, de poten, ... dankzij de lange poten kunnen zelfs de kleinste handjes dit babyspeelgoed makkelijk vast grijpen. Ze is prachtig om naar te kijken , lekker om op te kauwen bij knagende doorkomende tandjes, heeft een unieke geur die ervoor zorgt dat je kleintje haar snel zal herkennen en als je er zachtjes in knijpt maakt ze een piepend geluid. Sophie de Giraf komt verpakt in een mooie geschenkdoos gemaakt uit gerecycleerd karton en met een mooie katoenen strik rond. Daarnaast zijn er ook tal van andere geschenk- en cadeausets verkrijgbaar met bijtringen, knuffeldoekjes, sleutelhangers, herinneringszakjes, ... ideaal als kraamgeschenk of cadeau bij een babyborrel. Sophie de Giraf is een perfect eerste vriendje voor elke baby. Leuk om te geven én te krijgen!
Collectie Tummy time musthaves
Inspiratie en stories