Notenkraker cupcake set

Notenkraker cupcake set

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR162

Meri Meri: Kerst (34)

Bestaat er nog iets kerstiger dan de Notenkraker? Breng de essentie van dit lief verhaal naar je kerstfeest met deze prachtige Notenkraker cupcake set.

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Deze kit bevat 24 cupcake vormpjes in 2 verschillende uitvoeringen en 24 Notenkraker toppers met details in glitter en glansfolie.

Afmetingen verpakking: 14 cm x 14 cm x 6,5 cm.


KleurMeerkleurig
CollectieKerstmis
TypeCupcake sets
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...

product referentie :179470

Collectie Meri Meri: Kerst
Inspiratie en stories